Hlavní obsah
Článek

Celá republika je v karanténě a ven se může jen s pokrývkou úst a nosu. Bez pracovních zakázek jsou také vítězky České Miss. Poctivě tráví čas za zdmi svého domova, a pokud to není nezbytně nutné, nevycházejí. Podívejte se, jak to nejkrásnějším Češkám Kláře Vavruškové, Báře Hodačové a Karolíně Kokešové sluší v roušce. Poznáte podle očí, která je která?

Nejkrásnější žena světa, úřadující Miss Global 2019 Karolína Kokešová (28) neponechává nic náhodě a distancuje se od společnosti. "Určitě není tahle situace pro nikoho příjemná, ale musíme se chovat zodpovědně, můžeme tím zabránit nejen šíření viru, ale i případnému úmrtí dalších lidí, to si musíme uvědomit. Čím víc budeme držet společně, tím rychleji se toho zbavíme,“ věří Karolína v lepší zítřky.

K opatrnosti a respektování vládních restriktivních opatření nabádá i Miss Earth Water, třetí nejkrásnější dívka planety Země Klára Vavrušková (24): "Já trávím karanténu doma v klidu s rodinou. Snažím se vůbec nevycházet ven. Kromě mých velmi blízkých nikoho jiného nenavštěvuji a řídím se nařízením vlády. Je potřeba, abychom všichni respektovali daná pravidla. Čím dříve nám to dojde, tím dříve se vrátíme zpět do zajetých kolejí," říká Klára.

S kráskami jednomyslně souhlasí i Česká Miss 2020 Barbora Hodačová (28), která samozřejmě je také pouze v bezpečí domova. Barbora se nám svěřila, že neuvěřitelně obdivuje všechny, kteří si šijí roušky svépomocí a snaží se dál šířit poselství, aby opravdu nikdo bez roušky nevycházel, jelikož tipů, jak roušku vytvořit doma, je dnes už všude spousta.

Reklama

Další články

Načítám