Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud by kolem vás prošla, nejspíš by neunikla vaší pozornosti. Influencerka a profesionální vizážistka Kateřina Koki Mlejnková bývá většinou tou nejvýraznější bytostí v místnosti. Kromě líčení poutá pozornost také svou výraznou barvou vlasů.

Existuje odstín, který by v životě neměla? „Myslím, že ne. Dlouho jsem nechtěla modrou nebo zelenou a nakonec jsem je měla všechny,“ svěřila se nám blogerka ještě v době, kdy neplatila opatření proti koronaviru. A nemusela tedy nosit roušku.

Jen málokdy se drží Koki při zemi. „Občas to udělám a vsadím na naturální vzhled. Tím, že je to u mě výjimka, tak je to pro mě vlastně netradiční.“ Zajímalo nás, jaký vzhled preferují muži v jejím životě. Chtějí ji takto výraznou, nebo dávají přednost přirozenosti? „Je pravda, že mi říkají, že jsem nejhezčí nenamalovaná. Já ale spíš potkávám chlapy, kteří vnímají výrazný make-up jako vyjádření sama sebe a doplněk stylu,“ vysvětluje.

Jsem hrozně šťastná. Vždycky jsem to chtěla a jsem ráda, že můj koníček je zároveň to, čím se živím,“ usmívá se Kateřina Koki Mlejnková.

Reklama

Další články

Načítám