Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Herec Mirek Etzler má rád výzvy, a i proto se rozhodl o pokoření zatím nikým nezdolané skalní věže v Teplických skalách. Ví moc dobře, že to nebude jednoduché a že důsledná příprava a řádný trénink budou hrát v úspěšném pokoření nezbytnou roli.

Komentář Mirka Etzlera

Foto: Nordic Health
Více

Foto: Nordic Health

Komerční sdělení

“Celý život dělám horolezectví a rozhodl jsem se, že i ve svém věku bych mohl udělat se svým kamarádem Álou prvovýstup na věž v Teplických skalách, která je hodně vysoká a nikdo na ní ještě nikdy nebyl. Stejně jako Ála mám za sebou spoustu zranění, nějakých únavových zlomenin, tudíž to pro nás nebude úplně jednoduchá záležitost. Pochopitelně budu muset trénovat, běhat, chodit na lezeckou stěnu a dávat se dohromady. A toto všechno bych chtěl ukázat, jak je možný i v mém věku se dát do formy. Pochopitelně potřebuji alibisticky nějakého pomocníka. Toho jsem zvolil v podobě doplňku stravy Maxulen.” Říká Mirek Etzler.

Příznaky klesajícího testosteronu

Foto: Nordic Health
Více

Foto: Nordic Health

Komerční sdělení

Doplněk stravy Maxulen®, je správná volba pro všechny muže, kteří se chtějí bránit negativním příznakům poklesu hladiny testosteronu. To je sice přirozený fyziologický proces, ale pro řadu mužů to není zrovna příjemné období. První příznaky poklesu hladiny testosteronu se většinou projevují před čtyřicítkou, kdy Muži pociťují ztrátu energie, nabírají na váze a svalovou hmotu jim postupně nahrazuje tuk. Dalším nežádoucím příznakem je ztráta libida, vedoucí k problémům v sexuálním životě. Tento negativní vývoj se nazývá Andropauza.

Vědecky prokázané účinky Testofenu®

Foto: Nordic Health
Více

Foto: Nordic Health

Komerční sdělení

Andropauza pro muže není lehkým obdobím. Naštěstí na trhu jsou kvalitní doplňky stravy, které zrajícím mužům pomáhají lépe čelit negativním příznakům poklesu hladiny testosteronu. Jedním z nejkvalitnějším na trhu je doplněk stravy Maxulen®. Maxulen® obsahuje patentovaný výtažek ze semene pískavice řeckého sena – Testofen®. Na účinky Testofenu® bylo provedeno mnoho vědeckých studií*, které potvrdili účinky Testofenu pro podporu růstu svalové hmoty, podporu libida a zlepšení sexuálního prožitku. Další studie** prokázala, že Testofen® dokáže uvolnit vázaný testosteron v mužském těle, který organismus do té doby neuměl využít.

Muži doporučují Maxulen

Foto: Nordic Health
Více

Foto: Nordic Health

Komerční sdělení

Maxulen® užívá v Čechách tisíce spokojených mužů. Ať už se jedná o instruktora karate, horolezce, právníka či instalatéra, ti všichni jsou s Maxulenem spokojeni, cítí jeho účinky (svaly, energie, libido) a doporučili by jej svým známým. „Účinky pozoruji zatím v malých každodenních detailech, pociťuji více energie, občas z ničeho vyběhnu schody, což jsem normálně nedělal a také se mi ráno lépe vstává.“ Říká Mirek po necelých dvou měsících pravidelného užívání Maxulenu.

Studie na Testofen® a jejich zdroje

Foto: Nordic Health
Více

Foto: Nordic Health

Komerční sdělení

*Thomas G. Travison, A Population-Level Decline in Serum Testosterone Levels in American Men. **E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.***A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

Další články

Načítám