Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Pavel Řezníček patří k novějším tvářím Ordinace v růžové zahradě. Jako doktor Martin Brabec se v ději objevuje necelého půl roku.

Scénář z Řezníčka i během tak krátké doby stihl udělat seriálového svůdníka, hned ze začátku měl milostnou linku se Simonou Krainovou (51), poté s Michaelou Badinkovou (45) a v nejnovějším díle přibyla Ivana Jirešová (47).

„Ženy jsou a je prima, že jsou. Někdy je to s nimi skvělý a někdy méně,“ odpověděl diplomaticky na téma opačného pohlaví v úvodním rozhovoru ke své roli.

Milostnou zápletku mu tvůrci předepsali i s Ivanou Jirešovou.

Na další nové tváře seriálu si budou muset diváci nějakou dobu počkat, současná situace ohledně koronaviru natáčení nepřeje. Nova už minulý týden oznámila, že z důvodu snížení rizik nákazy pozastavila natáčení dlouhotrvajících seriálů.

Premiérové díly Ordinace a Ulice se budou vysílat do 9. dubna respektive 16. dubna, poté Nova sáhne do archivu. Ordinaci v programovém schématu nahradí reprízy Kriminálky Anděl, v čase Ulice televize nasadí reprízy Comebacku.

Reklama

Další články

Načítám