Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se Petr Vágner (46) díky velkému štěstí vrátil z americké Floridy. Přestože to nejdříve vypadalo beznadějně, nakonec se mu podařilo vrátit domů. Kvůli rodině šel okamžitě po návratu do karantény. Tu tráví moderátor Top Staru na chalupě, odkud nám poslal video a ukázal, jak to sám v izolaci zvládá.

„Před několika dny jsem nastoupil karanténu, kvůli tomu, že jsem se vrátil z Ameriky, kde jsem natáčel příspěvky do zpravodajství. Rozhodl jsem se, že vám ukážu, jak to tady vypadá,“ svěřil se moderátor a provedl nás chalupou, kde je zodpovědně zavřený sám.

„V kuchyni trávím momentálně nejvíce času. Jsem chlap sám doma v chalupě a je to taková vzpomínka na studentská léta, kdy jsem si musel vše dělat sám,“ řekl pro Super.cz se smíchem Vágner, kterému hned po příjezdu dala zabrat pračka, ve které si chtěl vyprat oblečení z Ameriky.

„Ne že bych neuměl prát, ale tím, že je z 90. let, tak jsem musel návod hledat někde na Googlu, a dokonce mi fanoušci na Instagramu posílali, jak se to ovládá,“ svěřil Vágner s tím, že si veškeré oblečení hned vydezinfikoval. Vedle vaření těstovin, na které je nyní odkázaný, bude volné dny trávit i cvičením.

„Plánuji, že budu skákat a běhat po schodech, abych se aspoň trošičku hýbal,“ dodal během prohlídky svého dočasného úkrytu moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám