Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ireland Baldwin (28) je v oblasti hrudníku velmi obdařená, jen co je pravda. Svých předností si je dcera Aleca Baldwina (66) a Kim Basinger (66) velmi dobře vědoma a neváhá se s nimi chlubit v hlubokých výstřizích. Obdobně vyprsenými snímky okouzlila nedávno své sledující na Instagramu.

Předvedla se v těsném sportovním tílku. „Je mi jedno, že se mi melouny nevejdou do topu, budu dál předstírat, že jsem hrdinná dvacetiletá studentka umění s plochým hrudníkem,“ napsala do popisku fotek.

Dámy z řad jejích sledujících se v komentářích začaly směle hlásit, že by s modelkou hned měnily své „ploché hrudníky“ za její „melouny“. S tím by ale zase možná nesouhlasil její partner Corey Harper, s nímž modelka randí od roku 2018.

Slavní rodiče Ireland byli svoji v letech 1993-2002. Rozvod to nebyl vůbec poklidný a výbušný Alec měl svého času i komplikovaný vztah s dcerou. To se však dávno změnilo. Herec se v roce 2012 znovu oženil a s novou manželkou Hilariou má další čtyři potomky. S otcem a jeho novou rodinou tráví Ireland hodně času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám