Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě starých známých postav, jako jsou Zlata Adamovská (65) nebo Jaromír Hanzlík (63), se diváci v pokračování kultovního seriálu Sanitka setkají i s mnoha novými tvářemi. Mezi ně patří mimo jiné Jitka Schneiderová (51) nebo Jiří Dvořák (44). A Super.cz jako jediný získal exkluzivní fotografie, na kterých si oba protagonisty v jejich rolích můžete prohlédnout.

„Mám tam dějovou linku s Jaromírem Dulavou, který je také nový. Jsme v záchranářské sekci," upřesnila Schneiderová, v jaké roli se na ni diváci mohou těšit. A prozradila i pár pikantností z milostného života své postavy. „Budu tam bojovat o jednoho chlapa s Dagmar Havlovou (58). Je to docela pikantní mít zálusk na stejného muže jako bývalá první dáma," smála se Jitka.

Na to, která z dam nakonec srdce svého vyvoleného získá, si diváci budou muset ještě nějakou dobu počkat. Česká televize se chystá seriál odvysílat v roce 2013, na některé záběry se ve fotogalerii podívejte už nyní!

Reklama

Další články

Načítám