Hlavní obsah
Článek

Lidé po celém světě se snaží zmírnit následky pandemie koronaviru nejen nošením roušek, ale také dobrovolnou karanténou. A pokud nemusejí, nevycházejí z domu. Mezi nimi je i spousta celebrit, které k tomu vyzývají i své fanoušky.

Spousta z nich tak činí vtipy a videi, která mají potenciál se dostat k co nejvíce lidem. Video Arnolda Schwarzeneggera se stalo přes noc virálním, přání, aby lidé byli zodpovědní k sobě i svému okolí, vyslaly také Alena Šeredová, Kylie Jenner či Madonna. Z českých pak například kapela Mirai, která spolu s Nikol Štíbrovou nahrála píseň s názvem Roušky.

V dobrovolné karanténě je také moderátorka Ellen DeGeneres, která volný čas tráví telefonováním se slavnými přáteli, přičemž hovory zprostředkovává svým fanouškům, nebo herec Bob Saget, kterého diváci znají především z role otce tří dcer a muže pečujícího o domácnost Dannyho Tannera z populárního sitkomu Plný dům.

Právě k tomu odkazoval v jednom z posledních postů na sociálních sítích: „Ach. Můj. Bože. Strávil jsem den uklízením, vysáváním a dezinfikováním v domě. Stal se ze mě Danny Tanner,“ uvedl Saget. V karanténě je i s manželkou Kelly Rizzo. „Já a můj parťák v karanténě vám v této děsivé a bezprecedentní době posíláme lásku a naději,“ vzkázala.

Reklama

Další články

Načítám