Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera moderátorky Kateřiny Kristelové (44) oslavila v září roční narozeniny a už má svůj vlastní bankovní účet. Na něj jí její maminka ukládá peníze, které malá Claudia sama vydělá. V osmi měsících nafotila kampaň na dětské hračky a nyní dostala reklamu na dětské botičky.

"Malá dostala reklamu na botičky, kterým fandíme, protože upřednostnujeme pohodlí, a tyhle boty jsou především o tom," prozradila Kristelová. Honorář malé Claudie ale neprozradila. "Na to, kolik jí je, to je sakra dobrý," usmála se moderátorka, která vyrazila letos poprvé za sněhem.

Do Špindlerova mlýna vyrazila s Evou Decastelo (45) a jejími dětmi Zuzankou a Michálkem a Martinou Gavriely (45) a její dcerou Jessicou a synem Tonnym. Pro Claudii Tůmovou to byly první krůčky ve sněhu. "Šla jak po třech rumech," směje se Kateřina.

Kristelovou vedle dcery po dlouhé době doprovodil její manžel, hokejista Martin Tůma. "Táta nám konečně na pár dnů přijel domů. Malou nepustí z ruky. Čeká ho přestup. Už se mi po manželovi stýskalo a doufám, že další smlouvu podepíše blízko nás v Evropě," dodala Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám