Hlavní obsah
Článek

Slovenská zpěvačka a moderátorka Mária Čírová (31) čeká miminko. Třetí těhotenství se jí podařilo skvěle utajit, a to díky detoxu od sociálních sítí. Vrátila se v únoru, kdy na svůj instagramový profil přidala snímek se zakulaceným bříškem.

„Protože dostávám opravdu hodně zpráv, jestli žiju, jestli se mi něco nestalo, tak vás chci ubezpečit, že je všechno v pořádku a mám se výborně. Cítím se spokojeně, odpočatě, trošku jsem přibrala, ale to už jste možná někde postřehli. Zanedlouho se ze mě stane trojnásobná maminka a velice, převelice se na tuto úlohu těším,“ napsala si slovenská kráska k fotce.

Mária se v Česku dostala do povědomí nejen svým hitem Unikát, který jednu dobu ovládal slovenské a české hitparády, ale především jako moderátorka show The Voice Česko Slovensko. Pořadem provázela s českou kráskou Terezou Kerndlovou (37) a během společné práce se staly kamarádkami. Tereza byla také jedna z prvních, která na těhotenství slovenské zpěvačky zareagovala v komentářích pod fotkou. „Gratulujeme, T&R,“ napsala se srdíčky Kerndlová s manželem Reném.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám