Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden poté, co herečka Olga Kurylenko na sociální síti oznámila, že byla pozitivně testovaná na koronavirus (v té době již byla v karanténě), tamtéž uvedla, že příznaky, které na sobě pozorovala, téměř ustoupily. Zprávu zveřejnila na britský Den matek, jenž letos připadl na 22. března. Právě ve Velké Británii nyní pobývá.

„Šťastný Den matek! P.S. Kompletně jsem se zotavila,“ napsala herečka fanouškům

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy Mother’s Day! #mothersday P.S. I have completely recovered To recapitulate: For one week I felt pretty bad and was mostly in bed, sleeping, with high fever and strong headache. The second week, the fever was gone but some light cough appeared and I felt very tired. By the end of the second week I felt totally fine. Cough is almost gone although I still cough in the mornings but then it completely goes away for the day! I’m fine! And now I’m just enjoying this time to reflect on many things and spend my time with my son. Я думаю я полностью выздоровела. Коротко о течении болезни: В первую неделю мне было очень плохо и я почти все время лежала с высокой температурой и много спала. Я спала 12 часов за ночь и потом ещё часа 3-4 днём!!! Подняться было тяжело. Усталость сумасшедшая. Головная боль дикая. Во вторую неделю температура полностью ушла и появился легкий кашель. Усталость осталась. Теперь практически никаких симптомов нет. Только немного кашель есть по утрам, но потом он полностью уходит на весь день. Теперь я наслаждаюсь отдыхом и провожу время с сыном. Держитесь!!! #coronavirus #коронавирус

Příspěvek sdílený Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial), Bře 22, 2020 v 2:13 PDT

Kurylenko také popsala příznaky, které na sobě pozorovala.

„Týden jsem se cítila zle a byla jsem většinou v posteli, spala jsem, měla jsem vysokou teplotu a silnou bolest hlavy. Druhý týden horečka zmizela, ale objevil se lehký kašel a únava. Koncem druhého týdne už jsem se cítila dobře. Kašel téměř ustoupil. Pořád kašlu po ránu, ale přes den to úplně zmizí! Je mi dobře!“ napsala herečka.

O svém stavu psala už v průběhu týdne, kdy zodpovídala nejčastější dotazy, které jí lidé posílali, a to proč není v nemocnici, kde ji testovali, jak testování probíhalo a kde se nakazila.

„Nemocnice jsou plné a berou pouze pacienty ohrožené na životě, pokud jsem tomu rozuměla správně. Řekli mi, že když se mi udělá hůř, ať zavolám ambulanci,“ odpovídala herečka.

Do nemocnice jela na testování, odvezla ji záchranka poté, co lékaře kvůli vysoké horečce zavolala. Vzorek k testu lékaři odebrali stěrem z krku. Kde k nákaze přišla, herečka neví. „Je nemožné to určit. Mohlo to být kdekoli,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám