Hlavní obsah
Článek

Herec a zpěvák Josef Laufer (80) leží v nemocnici. Po plánované operaci srdce byl uveden do umělého spánku. Zprávu o hercově hospitalizaci přinesl Blesk s tím, že Laufer leží na kardiologii Nemocnice Na Homolce. Super.cz informaci potvrdilo Divadlo Broadway.

„Mohu potvrdit, že Josef Laufer podstoupil v pondělí operaci srdce, která byla plánovaná. Od jeho dcery Ester vím, že byl po lékařském zákroku uveden do umělého spánku. K poskytování jakýchkoliv informací o jeho zdravotním stavu je však oprávněna dcera Ester. Pepovi přeji brzké uzdravení,“ řekl Super.cz producent Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg.

Laufer se i přes svůj věk neustále udržoval ve výborné kondici. Vitální herec ještě letos v únoru vystupoval například v muzikálu Kvítek mandragory. Na jevišti křepčil jako zamlada a těšil se dobrému zdraví. Před lety si nechal vyměnit klouby v kolenou a cítil se jako mladík.

Josef Laufer v muzikálu Kvítek mandragory křepčil jako mladík.

„Nechal jsem si vyměnit obě kolena. Vrátil jsem se i zpátky k tenisu a baví mě to. A poznali jste něco? V tom to je. Člověk se nemá z ničeho zbláznit," říkal loni usměvavý herec.

Reklama

Další články

Načítám