Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmiletý Filip Antonio, o kterém se říká, že je současný Tomáš Holý, se zranil. Filip narazil na premiéře muzikálu Janka Ledeckého Vánoční zázrak na jevišti do stěny a rozsekl si hlavu.

"Pří sólové písničce na něj svítila zprudka světla. Když zhasla, na chvíli ztratil orientaci a narazil do zdi. V první chvíli byl v šoku, vůbec nevěděl, že se něco stalo," řekla Super.cz maminka Filipa Antonia, zpěvačka Dita Hořínková.

Až když zamířil po výstupu do šatny se převléknout do dalšího kostýmu, zjistil u zrcadla, že mu teče krev. "Byl šíleně zaskočený, bylo to premiérové zranění se vším všudy. Hned se ho ujal Petr Kostka. Vzal si ho na koleno, uklidňoval ho. Ještě dnes volal, jak mu je," popisuje maminka Filipa.

"Sám obdivoval jak se s tím popral. Přeci jenom je to dítě, plakal a dokázal se neuvěřitelně vzpružit, nastartovat a představení dohrál. Sama jsem dojatá z toho, jak se zachoval  - fakt jako profík," dodala Hořínková.

Filip Antonio není žádným nováčkem. Vedle Líbáš  jako Bůh hrál již ve filmech Líbáš jako dábel, Muži v naději, nedávno točil film Ve stínu s Davidem Ondříčkem. Hraje a zpívá v muzikálech Osmý světadíl, Děti ráje a nyní i novém muzikálu Janka Ledeckého Vánoční zázrak. Premiéra měla obrovský úspěch a celé divadlo tleskalo ve stoje.

Reklama

Další články

Načítám