Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejtlustší česká celebrita, jak se o Kapitánu Demovi, neboli alter egu producenta, muzikanta a zpěváka Jiřího Buriana, píše, se také připojila k osvětě ohledně koronaviru. Demo pro tyto účely upravil svůj hit Kdo to má a vznikla „koronavirus verze“ s otazníkem: Kdo to má?

Song fanoušci Kapitána Dema znají z alba Bez Klobouku Boss, novinka má upravený text, který reaguje na aktuální dění. Zpráva, kterou nese, je jasná: „Noste roušky!“ Spoluautorem textu je Givi Kross (muzikant a režisér Givinar Kříž), autorem klipu pak Tadeáš Haager aka Vodník Ámen.

„Češi, já nejsem doktor ani vědec, jsem jenom poslíček vesmíru a trubadúr, ale jedno vím jistě: Po tomhle songu se budete cítit líp a hudba, láska a smích jsou silný čarodějky. Porazíme spolu tohle svinstvo. Italové věděj moc dobře, proč si z těch balkónů zpívaj. Noste roušky a neperte se. Bude líp! Mám vás rád,“ vzkazuje Kapitán Demo.

Původní verzi songu Kdo to má můžete znát mj. ze znělky k seriálu Lajna.

Reklama

Další články

Načítám