Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr Paris Hilton (43) Barron (30) a jeho manžela Tessa (26) se dočkali dcery. Narodila se 11. března a dostala jméno Milou Alizée Hilton. „Vítej na světě, holčičko,“ napsala Tessa, hraběnka z Walderdorffu k první rodinné fotce.

Tu už okomentovaly i obě slavné tety, jak Nicky, jež je sama už dvojnásobnou matkou, tak Paris. Zatímco první se omezila na emotikony, druhá napsala, že je „nadšená, šťastná a pyšná“, že může přivítat dalšího člena rodiny.

Že jsou v očekávání, oznámili Barron a Tessa loni na podzim. „Nemůžu ani vyjádřit, kolik lásky a uznání mám pro tohoto muže. A pomyšlení, že jsme spolu vytvořili krásný malý zázrak, je jednoduše úžasné,“ uvedla Tessa.

Ta má německé kořeny, ale narodila se v New Yorku do rodiny umělců. Jejím otcem je fotograf Franz, hrabě z Walderdorffu, matkou rovněž umělkyně Anna-Sabrina Brühwiler. Tessa v minulosti působila v produkčních týmech na týdnech módy v New Yorku i Paříži, pracovala u filmu i v hudební branži. Také vydala soubor krátkých povídek a sérii dětských knih.

S manželem se seznámili v roce 2016 na ostrově Svatý Bartoloměj, kde měli o dvě léta později i svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám