Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatelka a influencerka Kylie Jenner (26) je jednou z těch, kteří se v době pandemie rozhodli pro dobrovolnou karanténu. Na situaci, kdy se člověk dobrovolně zavře doma, má Kylie natrénováno z doby, kdy čekala dceru. V těhotenství dle svých slov dům neopustila celé měsíce, aby jiný stav utajila před světem.

To se jí povedlo. Spekulace se sice šířily, ale Kylie je nikdy nekomentovala a fotku těhotenského bříška sdílela až s oznámením o narození Stormi. „Osmý den. Těhotenství mě na tohle připravilo,“ napsala k nově sdílené fotce. „Berte sociální distanci vážně a jděte do karantény. To dáme,“ vyzvala svých 166 miliónů fanoušků.

Sociální sítě ke stejné výzvě v těchto dnech využívá mnoho slavných. Ze zahraničních například Arnold Schwarzenegger (76), který natočil vtipné video se svými domácími mazlíčky, do dobrovolné karantény se už před víc jak dvěma týdny odebrala i herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová. (60)

Reklama

Další články

Načítám