Hlavní obsah
Článek

Přestože se těšila na své české fanoušky a do Prahy, svůj příjezd musela zrušit. Bonnie Tyler měla již na konci měsíce přiletět do Česka a vystoupit hned na dvou koncertech. Pandemie koronaviru však zasáhla i dlouhé měsíce dopředu plánovanou akci a velšská zpěvačka přesunula své koncerty.

„Vzhledem k situaci, vzhledem k nařízení vlády České republiky a vzhledem k vaší bezpečnosti dochází k přesunu koncertů legendární Bonnie Tyler,” oznámil pořadatel, který celou záležitost komunikoval přímo s Tyler. Ta chce do Prahy a Příbrami, kde měla vystupovat, přiletět začátkem prosince.

„Celou záležitost jsme konzultovali minulý týden se samotnou Bonnie, kterou situace moc mrzí a s velkou dávkou solidarity hledala několik dní volné termíny v roce, kdy jede světové turné. Rozhodla se, že české fanoušky nemůže zklamat. O to víc, když jsou teď v takové situaci,” dodal Petr Větrovský, který tak koncerty z konce března přesouvá na 2. a 3. prosince. Samotná Bonnie následně svým fanouškům poslal vzkaz, „Doufám, že rozumíte, že hodně našich akcí bude přesunuto, ne zrušeno, ale přesunuto na později. Buďte velmi opatrní a uvidíme se brzy,“ dodala legendární zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám