Hlavní obsah
Článek

"Roušku, dej si roušku, mysli na druhé a ne jenom na sebe," zní refrén písně, kterou nazpívala Nikol Štíbrová (37) s kapelou Mirai. Apelují tak na české občany, aby nebyli lhostejní a chránili sebe a své okolí.

"Aktuální situace nahání hrůzu, a tak je třeba tahat za jeden provaz. Moc šít neumím a napsat song mi přišla nejsmysluplnější cesta podílení se na odvrácení toho pekla, co nás pokouší. Díky moc všem, co to cítí stejně a přiložili ruku k dílu. Je Vás hromada a ne všichni jste se vlezli do videa, ale snad to vemete sportovně... Mám pocit, že poslední dny ukazují i spoustu dobra v nás. Noste roušky! Má to smysl," napsali na sociální síť členové kapely Mirai.

"Mates už to zpívá taky, teď ještě, aby si ji fakt dal. Nějaký tipy na to, aby si je děti nesundávaly? Kromě vteřinovýho lepidla...," dodala se svým pověstným humorem Štíbrová.

Ve videoklipu vedle Štíbrové a Miraie Navrátila účinkuje řada známých osobností. V roušce se v klipu objevují je modelka Tereza Maxová, zpěvačka Monika Bagárová, Ewa Farna nebo herečka Dana Batulková s dcerou Marianou Prachařovou.

Líbí se vám píseň Nikol Štíbrové a Mirai Dej si roušku?
Ano, povedla se
90,8 %
Ne, nelíbí se mi
9,2 %
Celkem hlasovalo 6301 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám