Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) obvykle sdílí hlavně videa ze cvičení, to však přerušila, aby reagovala na komentáře internetových trollů, které se vyrojily pod jejími nedávnými snímky na instagramovém účtu. Někteří ji kritizovali, že se stále fotí před červeným pozadím a v těch samých bílých plavkách. To zpěvačku vedlo k tomu, aby se rozepsala.

„Četla jsem, jak mě lidé kritizují online za to, co postuji. Říkají, že sdílím pořád to samé, ale pokud jde o mě, jsem ze svých příspěvků nadšená. Nikdy předtím jsem neměla bílé plavky a zkrátka se mi líbí červené pozadí,“ zdůraznila a dodala, že ji komentáře velmi ranily.

„Chtěla jsem vám to říct, protože byste takové věci opravdu neměli říkat lidem, které ani neznáte. Tohle je normální šikana! Těžké časy, v jakých nyní žijeme, by nás měly naučit být na sebe hodní. Myslím, že je důležité dívat se na věci, které nás dělají šťastnými a mohou někomu pomoci v těžkých chvílích. Mám vás všechny ráda, opatrujte se a buďte na sebe hodní,“ dodala.

Není to poprvé, co Britney čelila kyberšikaně. Na sklonku loňského roku na internetové trolly reagoval i zpěvaččin partner Sam Asghari: „Je snadné někoho napadnout online a psát komentáře na telefonu, ale když na vás takoví lidé narazí ve skutečném světě, najednou se chovají, jako by byli vašimi největšími fanoušky a chtějí se s vámi vyfotit,“ vysmál se tehdy osobní trenér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám