Hlavní obsah
Článek

Snaží se jít příkladem. Nelly Řehořová (18) bere aktuální situaci vážně a začala také pomáhat. Mladá zpěvačka aktuálně nemůže do školy ani na divadelní jeviště, kde hraje hned v několika muzikálech. Rozhodla se tak zabavit jinak.

Nelly dobrovolně pomáhá ve firmě, která má sice jiný výrobní program, ale začali také šít roušky nejen pro zaměstnance, ale všem, kdo nemají. „Nastal čas roušek. Jednejte s respektem a se zdravým rozumem,“ svěřila se mladá zpěvačka, která se v období karantény také doma připravuje na maturitu.

Takže kromě přípravy na maturitu využívá svůj čas na maximum. „Je mi líto, že nyní v Divadle Broadway nehrajeme muzikál Muž se železnou maskou ani Kvítek Mandragory, ale zdraví nás všech je nejdůležitější a musíme to vydržet, aby bylo zase dobře,“ prozradila Super.cz zpěvačka, která se snaží využít volný čas na maximum. „Nyní mám čas na přípravu na zkoušky, tak trávím čas nad knížkami s učivem,“ svěřila Nelly s tím, že je možné, že i zkouška z dospělosti ale bude odložená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám