Hlavní obsah
Článek

Ne všichni Češi a Slováci se mohli, nebo chtěli kvůli hrozící nákaze novým typem koronaviru vrátit do své domoviny. Rozhodnutí zůstat v nejvíce postižené zemi Evropy, v Itálii, se rozhodla Daniela Nízlová.

Slovenská zpěvačka se rozhodla v Neapoli dělat společnost svému partnerovi a otci své dcery Stanislavu Lobotkovi. Slovenský fotbalový záložník a reprezentant působí v místním fotbalovém klubu SSC Neapol.

„Naštěstí je u nás všechno v pořádku. Trávíme čas v našem domě, nikam nechodíme, potraviny máme nakoupené, takže každý den vařím,“ říká členka hudebního dua TWiiNS, která na začátku ledna porodila dceru Lindu.

Tříčlenná rodina tráví čas společně, jelikož profesionální fotbalista v těchto vypjatých časech nehraje ani netrénuje. „Stankovi zrušili i tréninky, takže jsme všichni v domácí karanténě, je zákaz vycházení ven. Dá se jít ven jen se speciálním povolením,“ svěřila se Super.cz Daniela, která nemá příliš ponětí o tom, jak to v Neapoli probíhá. „Co se děje ve městě, ani nevím. Bydlíme totiž daleko od centra,“ říká.

Z domu zpěvačky nedávno odcestovali také její dvojče Veronika Krúpa Nízlová a rodiče. Ti se ale ještě před vyhlášením celkové karantény v Itálii vrátili zpět na Slovensko.

Reklama

Další články

Načítám