Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Pavlíková, za svobodna Černíková, se po sedmi letech vrací do seriálu Ordinace v růžové zahradě. Diváci si ji oblíbili jako barmanku Dorku. „Smály jsme se v maskérně s Ivankou Jirešovou, že to vypadá, jako bych tady byla předevčírem. Jako by se skoro nic nestalo,“ říká k návratu.

Opak je ale pravdou, Lucie toho za těch sedm roků stihla dost. Především se vdala za muzikanta Lukáše Pavlíka a porodila dvě dcery. Ani pracovně ale nezahálela. „Vystupovala jsem v divadlech, muzikálech, v pořadech pro děti,“ vyjmenovala.

Do seriálu se Lucka nevrací v původní profesi. „Vracím se jako pacientka s mimoděložním těhotenstvím. Budu řešit zdravotní problémy, a současně budu oporou a vrbou Lucii (Ivana Jirešová) v její životní patálii s doktorem Brabcem (Pavel Řezníček),“ nastínila něco málo z budoucího dění.

Aktuálně se z důvodu bezpečnostních opatření proti šířícímu se koronaviru Ordinace ani Ulice nenatáčejí. Díly jsou ale předtočené dopředu, do vysílacího plánu by tak nastalá situace neměla zasáhnout. „Předpokládáme, že k obnovení natáčení dojde po 27. březnu, resp. v závislosti na vývoji situace v zemi,“ sdělila ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám