Hlavní obsah
Článek

Herec a muzikant Jared Leto (52) se po dvanáctidenním pobytu v poušti vrátil do úplně jiného světa, jak aktuální situaci sám označil. Necelé dva týdny nebyl na telefonu a nečetl zprávy o aktuálním dění, takže o pandemii koronaviru prý neměl ponětí.

„Wow, před 12 jsem začal tichou meditaci v poušti. Byli jsme totálně izolovaní. Žádné mobily, žádná komunikace. Neměli jsme tušení, co se děje venku. Včera jsem vstoupil do úplně jiného světa. Takového, který se navždy změnil. Neskutečné,“ píše Leto na sociální síti. Posty, které vyšly v posledních dnech, byly buď načasované, nebo se o ně postaral hercův tým.

„Dostávám zprávy od přátel a rodiny z celého světa a zjišťuji, co se děje. Doufám, že vy a vaši blízcí jste ok. Posílám vám všem pozitivní energii. Buďte doma. Buďte v bezpečí,“ vzkazuje Leto.

Od doby, kdy do pouště odjel, se mnohé změnilo. Nejen v USA, ale po celém světě se vlády mimořádnými opatřeními snaží zabránit dalšímu šíření koronaviru. Mnoho zemí včetně Česka zavřelo hranice a vyhlásilo karanténu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám