Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nesmí ani před kameru. Po zákazu hraní v divadlech mohli herci ještě chodit do televize natáčet. Teď už musí i hvězdy seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě zůstat doma a respektovat nařízení státu.

Televize Nova se rozhodla z důvodu snížení rizik nákazy koronavirem pozastavit natáčení dlouhotrvajících seriálů. „Zdraví našich zaměstnanců, spolupracovníků a herců je na prvním místě. V zájmu jeho ochrany s okamžitou platností dočasně pozastavujeme natáčení Ulice i Ordinace. Předpokládáme, že k obnovení natáčení dojde po 27. březnu, resp. v závislosti na vývoji situace v zemi,“ sdělila ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová s tím, že oba seriály jsou předtočené s dostatečným předstihem tak, aby divák výpadek v natáčení nepocítil.

Již včera jsme informovali, že ke stejnému opatření se rozhodla i televize Prima, která se taktéž rozhodla chránit své zaměstnance a hvězdné tváře. Stálice seriálů Ulice a Ordinace jako Rudolf Hrušínský nebo Petr Rychlý natáčí seriál bez přerušení patnáctým rokem. Nejen pro ně, ale i pro celý štáb to tak bude velmi neobvyklá situace.

Reklama

Další články

Načítám