Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity se ve velkém zapojily do šití roušek a samy jdou příkladem, když je mezi lidmi nosí. Vše dodržuje i herečka Berenika Kohoutová (33), která se nedávno stala maminkou a na roušku teprve čeká, proto raději zůstávala zavřená doma.

Na svět Berenika přivedla dcerku Lolu, jejímž tatínkem je hereččin partner Kryštof. Berenika teď s rodinkou vyrazila aspoň na menší procházku do lesa, kde nejsou žádní lidé.

„Já na svou roušku teprve čekám. Přijde mi dneska poštou. Jinak jsem ze svý přirozený šestinedělový karantény už nějakej čas nevylezla. Zatím chodíme po zahradě, Kryštof se včera obalil plínou a šel na nákup. Pustili jsme se i kousek do lesa. Les léčí. Minimálně psychiku,“ nechala se na Instagramu slyšet Berenika.

Berenika Kohoutová v době, kdy ještě byla těhotná.

„Myslím, že kdyby se konkrétně na mně dělala nějaká studie, tak se to prokáže. Procházky zakázaný nejsou! Když nejdete s partou kámošů. Kámoše holt nějakej čas neuvidíme. Tak běžte se svým parťákem z karantény. Žít zdravě, to je teď důležitý. A chránit sebe a ostatní!! Tvoje rouška chrání mě, moje rouška chrání tebe,“ dodala Berenika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám