Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Řešíte jakým způsobem obdarovat své blízké k narozeninám, jmeninám nebo třeba k důležitým výročím a jubileím a nápady na opravdu originální dárek Vám již docházejí? Překvapte své blízké a darujte dokonalou kombinaci originality a praktičnosti v jednom produktu. Zkuste darovat to nejcennější, co máte s dotyčným společného a to jsou Vaše vzpomínky. Určitě potěšíte obdarovaného tím, že dostal dokonalý ochranný prvek pro svůj telefon a zároveň bude mít při sobě stále jedinečnou vzpomínku, která jen tak nezevšední.

Darujte kryt na telefon s vlastním designem!

Foto: picasee.cz
Více

Foto: picasee.cz

Komerční sdělení

Vzpomínkové předměty s vlastním potiskem jsou stále oblíbenějším dárkem. Všichni známe potisk vlastní fotografie na hrnek, trička a spoustu dalších produktů, ale i ty už se stávají spíše přežitkem. Kryt na telefon s vlastním tiskem fotografie je něco více netradičního a originálního. V Čechách se specializuje na výrobu tohoto dárku společnost picasee.cz a samotný kryt na telefon s potiskem např. Vaší rodinné fotografie však není zdaleka všechno, co Vám tato firma může nabídnout!

Zabalený v dřevěné luxusní krabičce.

Foto: picasee.cz
Více

Foto: picasee.cz

Komerční sdělení

Nakonec si nemusíte lámat hlavu ani s finální prezentací samotného dárku. Potištěný kryt Vám krásně zabalí do luxusní dřevěné krabičky vyložené papírem. Obdarovaný tak většinou do poslední chvilky netuší, co rozbalí, což rozhodně vzbudí moment překvapení. Stačí si pouze na picasee.cz vybrat materiál (plast nebo silikon) či barevnou variantu krytu, který bude sloužit jako podklad pro Váš vlastní design. Opravdu, to zvládne každý, nemusíte se bát!

Živá vzpomínka vytvořená vlastním desingem.

Foto: picasee.cz
Více

Foto: picasee.cz

Komerční sdělení

Vlastní design nemusí být jen Vaše rodinná fotografie, ale může se jednat např. o tisk loga Vaší firmy, oblíbené skupiny nebo oblíbených sportovních klubů. Zkrátka fantazii se meze nekladou. Díky tomu se z obyčejného ochranného krytu na telefon stane živá vzpomínka a Vy získáte dárek, který rozhodně není žádná tuctovka z obchoďáku, ale opravdový originál. Navíc díky kvalitě tisku, který firma picasee.cz zaručuje, bude přinášet tento obal radost Vašim blízkým nebo i Vám, dokud Vás vlastní vytvořený design neomrzí. Tak vylovte ty nejpovedenější záběry a udělejte radost tímto originálním dárkem třeba ještě dnes!

Další články

Načítám