Hlavní obsah
Článek

V říjnu loňského roku Lucie Hunčárová (38) potvrdila, že je v jejím životě nový muž. Stalo se tak tři měsíce po rozchodu s Emanuelem Ridim (50).

Italský kuchař si později také našel novou lásku, ale na rozdíl od tanečnice svůj objev dlouho neskrýval. Sexy brunetkou se začal chlubit v zimě, když společně vyrazili oslavit Silvestr do Ameriky. Naopak Hunčárová nechávala před veřejností svůj nový vztah zahalen rouškou tajemství a prozradila nám pouze, že se jedná o kamaráda jejich společných přátel s Emanuelem.

Nyní Lucie svou lásku konečně ukázala na instagramovém profilu. Snímek sice odhaluje jen část jeho obličeje, ale i tak je zjevné, že jde o fešáka a tanečnice si po charismatickém Italovi nepohoršila.

Ke společné fotce, kde se s partnerem při romantické večeři drží za ruce, připsala krátce a výstižně: „partnerství“ a připojila emotikon srdce. K tomu dopsala hashtagy: láska, vztah, podpora, ruku v ruce, porozumění, žena a muž.

Podle snímku už je nyní jasné, že se jedná o stejného muže, který krásnou blondýnku doprovodil na jeden z přímých přenosů posledního ročníku StarDance.

Reklama

Další články

Načítám