Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme včera aktuálně informovali, natáčení seriálu z nemocničního prostředí urgentního příjmu Modrý kód bylo, stejně jako seriál Slunečná, na týden pozastaveno. Během natáčení oblíbeného seriálu, konkrétně při natáčení operací, používají velmi často herci jako doplněk svých kostýmů roušky. A protože konkrétně roušky, kterých je v současnosti na trhu nedostatek, nebudou nyní do doby, než se začne opět natáčet, potřebovat, rozhodli se je producenti seriálu poslat tam, kde je potřebují.

„Po přerušení natáčení seriálu Modrý kód jsme se rozhodli, že nevyužité roušky, které máme na skladě v kostymérně v počtu cca 500 ks, věnujeme Fakultní nemocnici Motol,“ sdělil PR koordinátor seriálu Modrý kód Stanislav Běle a herci jsou z rozhodnutí nadšení.

„Jsem moc rád, že naše roušky, které jsme nevyužili na natáčení, pomůžou v této době tam, kde jich je nejvíc třeba,“ sdělil nám představitel Prokopa Hlinky, herec Ondřej Rychlý. „Samozřejmě mě těší, že naše roušky pomůžou v motolské nemocnici. Až začneme znovu seriál točit, tak už dorazí do republiky určitě nové zásoby roušek,“ reagoval představitel doktora Miloše Valenty Mojmír Maděrič.

Reklama

Další články

Načítám