Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další celebrita na sociální síti oznámila, že byla pozitivně testovaná na koronavirus. Jde o herečku Rachel Matthews (26), známou mimo jiné z filmového hitu Frozen 2, ve kterém namluvila postavu Honeymaren.

„Zdravím, lidi, minulý týden jsem byla pozitivně testovaná na Covid-19 a jsem v karanténě,“ uvedla na Instagramu s tím, že neví, jaké jsou další kroky, ale dokud jí je někdo nesdělí, zůstane v izolaci. Zároveň uvedla, že bude sdílet další informace ohledně nemoci.

Příznaků si Matthews všimla minulý týden. Patřila k nim bolest v krku, slabost, bolest hlavy, později přibyla zvýšená teplota, bolest těla, ostrá bolest v plicích, suchý kašel, ztráta apetitu. Den po dni je podrobně popsala.

1. den: bolest v krku, slabost, bolest hlavy

2. den: zvýšená teplota, velké bolesti těla, zimnice, ostrá bolest v plicích, suchý kašel, ztráta chuti k jídlu

3. den: bez horečky, minimální bolest těla, plíce o to horší kvůli silnému suchému kašli, dušnost, velká slabost, žádná chuť k jídlu

4. den: symptomy konečně začaly ustupovat, nicméně na plicích zůstala těžkost a dušnost. Nahodilá ztráta čichu a chuti. Bez apetitu.

5., 6. a 7. den: všechno zůstává víceméně stejné. Cítím se víc ve své kůži, stále se potýkám s dušností, ztrátou apetitu, slabostí a ztrátou chuti a čichu, ale obecně už se mi vede dobře.

„Ale pozitivním testem se toho moc nezmění, nedostanete žádnou medikaci, takže, prosím vás, pokud máte symptomy, ale nemůže být otestováni, chovejte se tak, jako byste byli pozitivní (pravděpodobně budete). Odpočívejte, pijte hodně tekutin a BUĎTE V KARANTÉNĚ!“ napsala herečka.

Reklama

Další články

Načítám