Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Beata Rajská (61) patřila ke známým tvářím, které řešily, zda a jak se dostanou ze zahraničí domů. Návrhářka před tím, než bylo uvaleno cestovní embargo pro české občany, odletěla do indické Bombaje na fashion week.

Beata Rajská

"Čekám na info od pana velvyslance. Letím s Emirates, tak se snad domů dostaneme," psala nám o víkendu. "Nakonec poletíme v noci na pondělí," informovala později. V pondělí nakonec také publikovala fotografii, jak na letišti čeká na kufry. "Pro všechny, co se o nás báli: Jsem zpět," napsala k fotce.

"Mám jet lag, ale jsem doma. No, úplně doma to bude až za pár dní. Ale s tím jsem počítala už při přípravě cesty. Děkuji vám všem, kteří jste mě podporovali a psali krásné vzkazy. Těm, kteří psali jiné, to vytýkat nemůžu," připustila, že jí někteří lidé vyčítali, že se v tak složité době vůbec na cestu vydala. Nyní už se svými švadlenkami věnuje výrobě roušek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám