Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finále soutěže o nejlepší českou restauraci Grand Restaurant Festival přišlo své chuťové buňky potěšit mnoho známých osobností. Do společnosti si vyšel také herec a malíř Jan Kanyza (64). Tomu však nedělala doprovod manželka Žofie, která je momentálně nemocná, ale jeho půvabná dcera Bára.

Když se Kanyza k Míčovně Pražského hradu, kde se akce konala, blížil, všechny zajímalo jediné. Kdo je ta krásná mladá blondýnka, která mu dělá garde? Při bližším pohledu ale bylo jasné, že je to jeho dcera Bára. Ta je totiž svému otci neuvěřitelně podobná! Po příchodu si dali sklenku šampaňského, pozdravili se s přáteli a s chutí ochutnávali gastronomické lahůdky deseti nejlepších restaurací České republiky.

Gurmánský zážitek si dále nenechali ujít například herec Petr Štěpánek se sestrou Janou Štěpánkovou, režisér Jiří Menzel, který většinu večera proklábosil s herečkou Janou Krausovou, první žena Juraje Herze Tereza Pokorná s dcerou Annelií nebo známý labužník Petr Novotný s manželkou.

Reklama

Další články

Načítám