Hlavní obsah
Článek

Způsobila sice komplikace při natáčení, ale nemohla si pomoct. Herečka Veronika Arichteva (37) měla od pondělka natáčet seriál Slunečná, ale raději zůstala doma.

"Chci vám sem napsat o něčem, co jsem včera celý den řešila a dneska se stalo. Sdílela jsem s váma prosbu o to být doma. A já doma jsem! Dneska jsem měla celý den točit Slunečnou. Víme, že všichni se na place snaží o dodržování “bezpečí” (neustálé dezinfekce studia i rukou, měření teplot, lékař, zmenšení štábu...) a je to dobře. Ale já se rozhodla, že točit prostě nepůjdu," svěřila na Instagramu herečka.

Veronika Arichteva

"Nepřijde mi to natolik důležitý v těchhle dnech. I když si práce vážím. Zodpovědný je prostě být doma, pokud můžete! Děkuju Simoně, naší hlavní producentce, že mě pochopila a nenutila. Vím, že jsem všem způsobila velké komplikace, a omlouvám se ještě jednou. Ale jsem ráda, že jsem to udělala. Nakonec jsme to vyřešili tak, že od šesti od rána se mnou točí přes facetime! Buďme co nejvíc doma! A nosme roušky! Až dotočím, zkusím nám taky ňáký spíchnout," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám