Hlavní obsah
Článek

Češi a další Evropané nejsou jediní, kdo zůstává doma v karanténě kvůli hrozbě koronaviru. I některé zahraniční celebrity se v rámci ochrany vlastního i veřejného zdraví raději izolovaly ve svých domovech, což je dle odborníků nejlepším řešením. Pokud máte strach, že vám to doma brzy začne lézt na nervy, podívejte se, jak se snaží v izolaci zabavit slavní.

Michelle Pfeiffer - cvičení

Herečka Michelle Pfeiffer (65) má na strach z izolace osvědčený recept, pocení na běžeckém pásu. S fanoušky sdílela selfie, na němž je zpocená a splavená po tréninku. V popisku fotky fanouškům po celém světě poslala lásku a podporu.

Patrick Schwarzenegger - projev laskavosti

Syn Arnolda Schwarzeneggera (76) Patrick (26) se podělil se sledujícími o zážitek ze supermarketu, kam se vydal pro hygienické potřeby. Poté, co zjistil, že je toaletní papír beznadějně vyprodaný hned v několika obchodech, přistoupila k němu žena, která si všimla, co shání. Ta herci sdělila, že si vzala z regálu poslední dvě balení, ale klidně se s ním rozdělí. Malý projev laskavosti dojal Patricka natolik, že se rozhodl se o něj podělit, aby inspiroval i ostatní.

Kristen Bell - humor

Herečka Kristen Bell sdílela se svými sledujícími několik vtipných meme o koronaviru, než se jim ozvala ve svých Instastories. Tam popřála nejhlubší soustrast rodinám, které kvůli viru přišly o členy, a svěřila se s vlastním receptem proti panice. „Nechme vtipy a meme, aby nás přes to dostaly. Lidé jsou klidnější, když se smějí,“ doporučila.

Mark Ruffalo - zachování klidu

Představitel Hulka Mark Ruffalo apeloval na sledující na Twitteru, aby zachovali klid a nepropadali panice. Místo zpráv v médiích, které považuje za zavádějící, doporučil fanouškům, aby raději naslouchali lékařům a radám odborníků a vědců.

Miley Cyrus - mytí rukou

Radu nad zlato poskytla fanouškům i zpěvačka Miley Cyrus (31). Ta napsala na Twitter: „Zatraceně, myjte si ruce,“ a sdílela návod, jak na to. Připojila se tak k řadě celebrit, které demonstrovaly správné mytí rukou. Miley také upozornila, že občas není na škodu vyzkoušet si, jaké je být sám se sebou, izolován od lidí.

Lizzo - meditace

Zpěvačka Lizzo se ukázala fanouškům obklopená krystaly a svěřila se, že jí meditace velmi pomáhají překonat strach z pandemie. Stejně tak ji uklidňuje hraní na flétnu.

Kim Kardashian - hraní s dětmi

Pro rodiče s malými dětmi může být izolace o to náročnější. Své o tom ví Kim Kardashian (43), která je v karanténě hned se čtyřmi ratolestmi. Ty se snaží ve svém obřím domě zabavit hraním. Nejstarší dcera North si například postavila bunkr, který ji „ochrání“ před nebezpečným virem. Níže se můžete podívat, jak si hrají nejmladší Chicago a Psalm.

Reklama

Další články

Načítám