Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Snažíte se zhubnout, jste mimořádně pracovně vytížení a nemáte čas dodržovat doporučené stravovací programy a cvičení, vyzkoušeli jste již spoustu různých kavitací a jiných hubnoucích metod a výsledek stále neodpovídá vynaloženému úsilí a finančním prostředkům?

Tajemství krásné postavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme pro vás dobrou zprávu. Studio ZSILUET jako jediné v Praze nabízí programy hubnutí kombinací jedinečných a nejmodernějších technologií v oblasti hubnutí. Jedná se o laserovou lipolýzu s použitím NanoDerm technologií.

Zkuste něco nového

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snahou studia Z SILUET je návrat ke zdravému životnímu stylu – tj. zdravá, pestrá a správně vyvážená strava a dostatek pohybu. Laser Zerona i NanoDerm technologie jsou v této snaze velkým pomocníkem. Klientům pomohou překonat počáteční potíže a nejistotu, a když klient po ošetření ve studiu ZSILUET vidí a hlavně cítí pozitivní výsledky, pociťuje zároveň velkou motivaci k dalšímu pokračování ve zdravém hubnutí. Nejdůležitějším aspektem péče studia ZSILUET o klienty je skutečnost, že se neomezuje pouze na kosmetickou korekci postavy, ale řeší i vážné problémy spojené s nadváhou a obezitou. Většina obézních klientů studia ZSILUET v průběhu celé terapie hubne čistý tuk – nikoli jako při běžných dietách polovinu tuku a polovinu vody – a co je nejdůležitější, klienti ztrácejí tzv. viscerální (útrobní) tuk, který obaluje vnitřní orgány, je životu nebezpečný a způsobuje vážné choroby.

Jak to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle zkušeností pracovníků studia ZSILUET je největším nepřítelem udržení váhy zpomalený metabolismus a hektický životní styl, který se projevuje nepravidelností v jídle. Mnoho klientů je navíc natolik vytíženo, že nemají čas dodržovat doporučený stravovací a cvičební program a hubnutí vzdají hned na začátku. Těmto klientům pomáhají v ZSILUET aplikací laseru Zerona, který tukové buňky otevře, vypustí z nich tuk a tělo vyčistí. Současně jsou použity NanoDerm technologie, které jsou velice dobrým pomocníkem při hubnutí a navazují na vynikající výsledky terapií Zerona.

Co jsou NanoDerm technologie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klient po výše uvedených operacích zhubne, ale ptá se – a co dál? Zde studio ZSILUET nabízí dlouhodobé používání sprejů na hubnutí. Jedná se o spreje, které se díky NanoDerm technologiím dostanou během 30 vteřin přímo do krve. Tím se do těla okamžitě dostane celá účinná látka, která navíc nezatíží trávicí trakt a rovněž účinné látky se neztratí v trávicím traktu. Studio ZSILUET má k dispozici široký sortiment těchto výrobků, které zamezují chuti k jídlu, zrychlují metabolismus až o 300% a dále spalují tuky tak, že účinné látky v těle působí tak, že se dále soustředí na odstranění útrobního tuku. Výsledky jsou tak trvalé a pro klienta velice pohodlné.

Další články

Načítám