Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, kvůli nedostatku ochranných prostředků začali lidé šít aspoň "obyčejné" bavlněné roušky doma.  Se šitím začala i hvězda reality show Vem si mě! Barbara Kautmanová.

"Drazí přátelé, vzhledem k tristní situaci ve světě a nedostatku roušek u nás jsem se rozhodla je začít vyrábět," napsala Kautmanová k hedvábnému zboží. "Nechci zneužívat situace, ale alespoň si nebudeme stěžovat. Až tohle všechno přejde, tak je můžete použít třeba na karneval... Ale tak či tak dobré je mít v zásobě," publikovala na svém facebookovém účtu. Zdarma ale nejsou. 10 kusů prodává za 2000 korun.

Zatímco někdo si roušky objednává, další jí vyčítají hyenismus. "Vážně je chcete v téhle situaci prodávat?" ptá se jedna z diskutujících. Pro takové má ovšem Barbara jednoduchou odpověď. "Ano, jelikož je poptávka a možnosti jsou za méně peněz. A i vzhledem k mé situaci matky samoživitelky, zájmu, nyní žádnému přijmu a stížnostem na nedostatek ve státě jsem se toho ujala. Nikdo vás nenutil je kupovat," napsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám