Hlavní obsah
Článek

Zatímco povinnou karanténu má celé Česko až nyní, Yvetta Blanarovičová (60) k ní přistoupila už před dvěma týdny. Herečka a zpěvačka se stará o svou maminku a rozhodně ji nechtěla nijak ohrozit. Tráví s ní tedy všechen čas doma.

„Moji milí, jsem doma s mamkou už 2 týdny. Ano. Nařídila jsem nám dobrovolnou karanténu. Proto žádná kavárna, hospody, schůzky, návštěvy. Mí nejbližší žijí na Slovensku a ve Španělsku. Kdy je uvidím? Nevím. Ale respektujeme to bez hněvu a s pochopením. Včera mi volala sestra, že její 42letý kamarád, který přiletěl z Miami, má koronavirus, nebyl schopný mluvit do telefonu, protože se dusil,“ rozepsala se na sociální síti herečka.

„Tři dny zpět na Národní třídě v Praze, bylo narváno, protože hospody vše dávaly ven. Teď jsme doma všichni. Všem zdravotníkům, hasičům, armádě, policajtům, obsluze v obchodech s potravinami, kteří v současné době riskujete - máte můj velký obdiv,“ vzkázala Yvetta a prosí i ostatní, aby dbali nařízení vlády.

„Pojďme si však říct, zastavili jsme se. Možná je potřebné být s rodinou, mluvit s dětmi, na které jinak nemáme čas. Podívejte se nahoru. Obloha je bez letadel. V noci je ticho. A během dne zpívají ptáci jak o život. Soucítím se všemi, kteří jsou nemocní. Všem nám tahle situace zkomplikovala život, ale teprve teď se projeví solidarita a lidská slušnost. My to ustojíme a pomůžeme si navzájem,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám