Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iris Law (19) je dcerou slavných rodičů Judea Lawa (47) a Sadie Frost (54). Je ale také úspěšnou modelkou a boduje jak na přehlídkových molech, tak v reklamních kampaních. Kvůli hrozbě koronaviru je ale momentálně modelčinou jedinou starostí její zdraví. I ona zůstává doma v izolaci, a proti nudě bojuje sdílením archivních snímků. A jedním takovým udělala fanouškům pořádnou radost.

Pochlubila se totiž fotkou v bikinách. Iris jednoznačně ví, jak pózovat, talent ostatně zdědila po rodičích, kteří jsou oba herci a k pózování před objektivem nemají daleko.

Navzdory slávě jejích rodičů prý ale měla Iris normální dětství, jak se loni svěřila v rozhovoru pro ES Magazine. „Nevím, jaké to bylo pro mého tátu, pod jakým tlakem kvůli slávě byl. Nesnažím se být slavná, ale ani se tomu nebudu bránit,“ uvedla modelka.

Law a Frost mají společně tři děti, syna Raffertyho (23), který se rovněž věnuje modelingu, Iris a nejmladšího Rudyho (17). S Frost se herec rozvedl v roce 2003. Z dalších vztahů má ještě dcery Sophiu (10) a Adu (5). V loňském roce se Jude znovu oženil, vzal si psycholožku Phillipu Coan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám