Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko se probudilo do úplně nového rána, kdy platí omezení volného pohybu osob. A i když se USA k podobnému kroku zatím neuchýlily, některé celebrity se už samy izolovaly v karanténě. Jednou z nich je i zpěvačka Lady Gaga (38).

Zpěvačka oznámila prostřednictvím sociálních sítí, že je dobrovolně v izolaci se svými psy. Na Twitteru a Instagramu sdílela fotku, k níž přidala slova, která nyní potřebují slyšet všichni, kterých se karanténa týká. Ať už dobrovolná, či nikoliv.

„Připomene nám to, jaké to je být a cítit se jako lidská bytost. Je důležité si uvědomit, že jsme jedna velká komunita, a nemůžeme to překonat bez laskavosti. Musíme přijmout, že jsou i okamžiky, kdy se budeme cítit bezmocní, ale můžeme je vyplnit vřelostí a podílet se na řešení tohoto světového problému, protože to je něco, co můžeme ovlivnit,“ naznačila, že řešení světové pandemie koronaviru tkví v izolaci, aby se nemoc nemohla dále šířit.

„Můžeme se léčit tak, že na sebe budeme hodní a budeme si pomáhat,“ doplnila zpěvačka. Lady Gaga se o víkendu rozhodla, že nenavštíví své rodiče ani prarodiče. Uvedla, že po rozmluvě s lékaři a vědci je to ta nejrozumnější věc, nechce totiž riskovat jejich zdraví.

„Jsem doma se svými pejsky. Miluji tě, světe, překonáme to, věřte mi, mluvila jsem s Bohem a on mi to řekl,“ doplnila. Držitelka Oscara jen před týdnem ohlásila šest letních koncertů na podporu připravovaného alba Chromatica Ball. Z nich minimálně dva by se měly odehrát v Evropě. Jak to ale s koncerty v letních termínech bude, není v tuto chvíli vůbec jasné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám