Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli v noci přistoupila vláda k dalšímu tvrdému opatření a vyhlásila omezení volného pohybu. Řada lidí je už několik dní kvůli koronaviru v karanténě, další pracují z domu a někdo na pár týdnů nemá práci vůbec. Je však stále spousta těch, kteří jsou denně několik hodin na nohách. Těm poslala Dagmar Havlová (71) dojemný vzkaz.

„Děkuji všem zdravotníkům, všem prodavačkám, kurýrům, zkrátka všem, kteří nemohou zůstat doma a vykonávají pro ostatní svou práci dál. Děkuji všem mladým lidem, že se chopili iniciativ spojených s pomocí starším, či sestřičkám v nemocnicích, kterým nemá kdo hlídat děti,“ vyjádřila se na sociální síti herečka a někdejší první dáma.

I ona se v těžké situaci, ve které se nyní kvůli pandemii koronaviru nacházíme, snaží pomáhat.

„Dnes jsme s dcerou pomohly jedné stařence. Aspoň v nabídce nákupu. Pomáhejme si, prosím. Pomáhejme si a buďme zodpovědní nejen k sobě, ale i k druhým. Věřím, že touto zkouškou projdeme co nejdřív,“ dodala Dagmar Havlová, která má stejně jako řada dalších umělců neplánované volno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám