Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka, nyní hvězdná nutriční specialistka, která se stará o výživu i britské královské rodině a pod jejímž dohledem hubnul do svatebního obleku i princ Harry, nemůže přiletět do Česka. Gabriela Peacock měla tento týden dorazit do české metropole, aby představila své doplňky na podporu imunity.

"Je mi to moc líto. Zrovna v tuto dobu mluvit o posilováni imunity je ta nejdůležitější věc," řekla Super.cz Peacock, která žije již více než dvacet let v Londýně, kde vychovává své tři děti.

V Čechách ale stále žije její rodina. "V tuhle chvíli hodně myslím na své rodiče a prarodiče, ti jsou nejohroženější skupinou. Bůhví, za jak dlouho se vůbec budeme moci vidět," vysvětluje.

Jak nyní vypadá situace ohledně koronaviru v Británii? "Zatím doporučují, abychom pracovali doma. Nezakazují, ale doporučují. Pokud má někdo v rodině zvýšenou teplotu, celá rodina musí do karantény na dva týdny. Uzavření škol se očekává za dva týdny. Británie má navíc údajně nařídit všem lidem nad 70 let kompletní izolaci po dobu čtyř měsíců. Podle dostupných informací zemřelo 55 lidí. Všichni spadali do nejvíce rizikové skupiny," dodala Peacock, která se s manželem plánuje odstěhovat mimo Londýn na anglický venkov, kde vlastní letní dům.

Jaký je Gabriely recept na posilování imunity, která je právě nyní velmi potřeba? "Ujistěte se, že máte dobrý spánek. Při spánku tělo posiluje a regeneruje. Vím, že v Česku máte omezený pohyb, ale i ten je hodně důležitý. Zacvičte si doma, protáhněte se. Co se týče stravy, jezte barevné věci. Barvy v ovoci a zelenině mají v sobě hodně antioxidantů, které podporují váš imunitní systém. A musíte brát multivitamíny. Vyberte doplněk stravy, který má v sobě céčko, déčko, hořčík a především zinek. Ten je strašně důležitý pro imunitní systém," dodala Peacock.

Reklama

Další články

Načítám