Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Abbey Clancy (25), jež je rovněž manželkou slavného fotbalisty Petera Crouche, se v poslední době snaží vyvrátit spekulace, že si nechala pomocí silikonu zvětšit rty. Do boje však vytáhla s velice zvláštní přesvědčovací taktikou, když na svůj Twitter poslala fotku, kde špulí pusu. Snímek doplnila o popisek: „Přísahám, že nemám udělané rty!“

Modelka si z celé kauzy tímto způsobem udělala legraci a sama nejspíš moc dobře ví, že na fotografii vypadá díky obrovské růžové puse jako klaun. Její přísaze se však při pohledu na její starší fotografie dá věřit jen stěží. Přifouknuté rty jsou totiž patrné na první pohled. Ještě před pár lety měly její rty přirozený tvar, ale dnes připomínají spíše ústa po bodnutí včely.

Abbey, jež je glamour modelkou předvádějící převážně spodní prádlo a plavky, na sebe upozornila již několikrát. V červenci se například vdávala za fotbalistu Crouche a z korzetových šatů bez ramínek jí vykouklo ňadro. V září se pak objevila na události GQ Magazine Men of the Year Awards a oblékla si téměř všeodhalující černé krajkové šaty, díky kterým se rázem stala středem pozornosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám