Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerka Karlose Terminátora Vémoly (38), playmate Lela Ceterová, ráda vystavuje své přednosti. Tentokrát však na snímku nehrají hlavní roli její obří vnady, ale rouška. Lela chce chránit své okolí, a tak ven vychází zásadně s ní.

Lela Ceterová

"Dnes jsem šla nakoupit mlíčko pro svoji Lilinku. Nebyla jiná možnost, protože jsem ho potřebovala ihned a nebyl nikdo, kdo by mi pomohl. Snažím se dělat vše pro to, abych udělala potřebná opatření proti koronaviru, a když jsem šla pro mléko do obchodu, kde jsem věděla, že bude spousta lidí, tak jsem si vzala roušku a rukavice," napsala ke snímku Lela.

Karlos Vémola

Vzhledem k situaci, která panuje, ji překvapilo a zaskočilo, že se jí někteří lidé vysmáli.

"Vím, že k ochraně je určený především respirátor, ale víme všichni, že nejsou a že alespoň rouška je základ a je lepší než nic. Velmi mě překvapilo, že jsem vzbudila v obchodě pozornost, a dokonce, že jsem se střetla i s výsměchem kvůli tomu, že roušku mám. Myslím si, že je k zamyšlení, proč si v takovéto chvíli lidé myslí, že mít roušku je k smíchu a k pobavení," dodala naštvaně modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám