Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, hvězda seriálu Most! a také nyní Ordinace v růžové zahradě Zdeněk Godla (48) a jeho žena dostali u Okresního soudu v Chomutově podmínky za podvod. Neoprávněně totiž pobírali sociální dávky.

Představitel Franty z úspěšného seriálu Most! měl úřadům zamlčet informace, že v době čerpání dávek nenahlásil své další příjmy z natáčení. Tím se podle soudu dopustil podvodu. Godla byl odsouzen k 7 měsícům vězení, s podmíněným odkladem na zkušební lhůtu 15 měsíců, jeho manželka dostala 12 měsíců podmíněně se zkušební lhůtou 18 měsíců.

Zdeněk Godla so dosud k rozhodnutí soudu nechtěl vyjadřovat a mlčel. O víkendu se ale rozhodnul k celé situaci vyjádřit. „Je mi moc líto, že můj soud dopadl tak, jak dopadl. Než jsem začal točit seriál Most!, byl jsem na dávkách. To byl rok 2016 a neudělal jsem to, co jsem měl. Dávky jsem sice zrušil, ale pozdě. Brali to jako podvod. Tak jsme s mou paní dostali podmínku, což není úplně hezké. Je mi to líto. Vše jsem zaplatil, ale pozdě,“ vyjádřil se na sociální síti Godla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám