Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice a dcera zesnulého premiéra Stanislava Grosse odletěla na dovolenou na Zanzibar. Po návratu čeká Denisu Grossovou čtrnáctidenní karanténa. Otázkou je, jak se domů po zavření hranic vlastně dostane.

„V této době se stále dozvídáme hrůzostrašné zprávy a ze všech stran se na nás valí negativní energie. Nijak nezlehčuji situaci, ale myslím si, že toto může být právě příležitost se zastavit a určit si priority, strávit čas s rodinou, udělat si čas na sebe, naučit se něčemu novému, přečíst si knížku. Prostě se zastavit a soustředit se právě na to, co je opravdu důležité,“ napsala pod sexy fotku z pláže Denisa.

Vracet se mají ve středu. Zatím mají letenky přes Amsterdam do Mnichova, ale řeší se let přímo do Prahy. „Počítají s tím, že budou jednoznačně v karanténě. I když je v oblasti, kde není žádný případ koronaviru, rozhodně nařízení vlády poslechne,“ řekla Super.cz její maminka Šárka Grossová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám