Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejúspěšnější česká influencerka a moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol je v karanténě. Nikola byla mezi asi devadesáti lidmi, kteří jeli s řidičem Uberu nakaženým koronavirem. Neměl o tom tušení, v zahraničí nebyl, tudíž neočekával, že i když měl příznaky, jde o koronavirus. Řidič leží ve vážném stavu v nemocnici.

Nikola Čechová příznaky neměla, přesto stejně jako dalších 89 lidí musela do karantény. "Je to pravda. V pondělí mi už karanténa končí, nemám žádné příznaky," řekla Super.cz Nikola. "Jela jsem s ním 2. března. Měla jsem v té době otravu jídlem, takže jsem byla oslabená. Tak jsem měla docela vítr," upřesnila Nikola.

"Když nám volali z hygieny, měla jsem bobky. Celé dny teď s přítelem Kubou sledujeme situaci, čteme články, koukáme na televizi. Jsem za ta rozhodnutí vlády ráda. Je třeba být opatrný a důsledný," apeluje na všechny Čechová, která by se do Snídaně s Novou měla vrátit za týden. "Tuším, že by to mělo být 20. března," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám