Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že jsou Petr Horníček (35) a Zdeněk Moravec (27), kteří vystupují jako akrobatické duo DaeMen, chlapi k nakousnutí, o tom se diváci mohli přesvědčit nejen v show Česko Slovensko má Talent, kterou v roce 2010 vyhráli, ale také při mnoha jejich fantastických vystoupeních. Teď tihle dva krasavci kvůli charitativnímu kalendáři odletěli do Turecka, svlékli se do plavek a v bazénu s delfíny nafotili sérii sexy fotek.

I když se oba akrobaté pyšní vymakanými výstavními těly, o obnažených fotografiích nechtěli doposud ani slyšet. Kvůli dobré věci však nakonec udělali výjimku a svá žhavá svalnatá těla vystavili na odiv.

Na snímcích fotografa Petra Krupičky a podvodních fotografiích tureckého fotografa Leventa Konuka se v bazénu tureckého delfinária spolu s Petrem a Zdeňkem prohání tři delfíni, kteří jsou speciálně vycvičeni a pravidelně pomáhají zneužívaným dětem a klientům, kteří trpí autismem. Výtěžek z kalendáře by měl tento projekt financovat.

Reklama

Další články

Načítám