Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nové opatření v rámci stavu nouze, které dnes vyhlásila vláda, od pondělka zakazuje všechny cesty do zahraničí kompletně. Problém tak budou mít všichni, kdo jsou momentálně na dovolené.

Už před pár dny avizovala zpěvačka Tereza Kerndlová (37), že si pobyt ve španělské Marbelle prodloužila do konce března. A asi bude prodlužovat dál, protože Španělsko patřilo k prvním zemím, kam se cestovat nesmí. Na španělském ostrově Tenerife tráví dovolenou i modelka Karolína Mališová (27). Tak uvidíme, zda se stihne vrátit.

O měsíc si prodloužila pobyt v Thajsku také bývalá reportérka FTV Prima Lucie Špaková, provdaná Vonchitzki. A z indonéského Bali zase poslala pozdravy modelka Veronika Kašáková (34). Vzhledem k tomu, že odletěla před pár dny, asi se jí taky nebude chtít jet hned domů. Včera na dovolenou mezi posledními cestujícími odletěl také primácký moderátor Petr Vágner (46).

Reklama

Další články

Načítám