Hlavní obsah
Článek

Ani cvičitelka Hanka Kynychová (55) se nevyhnula dopadům nouzového opatření státu. Její fitko je od dnešního dne zavřené a bude tomu tak mininálně jeden měsíc. Nevyjede na cvičební pobyt do Beskyd, který pořadatelé přeložili na říjen, a odkládá se i spousta dalších akcí. Cvičitelka doufá, že se na konci dubna uskuteční alespoň její tradiční cvičební pobyt v Krkonoších ve Strážném, ten by si opravdu nerada nechala ujít.

Ale samozřejmě s pokorou přijímá opatření státu a snaží se na všem hledat jen to pozitivní. Protože ví, že součástí pozitivní mysli a zdravé psychiky je zdravá strava, a hlavně pohyb, vymýšlela, jak svým klientům zprostředkovat cvičení. Připojí se k dalším známým tvářím a od pátku bude svoje lekce vysílat živě na facebookové stránce svého fitka.

„Inspirovala mě Lucka Bílá. Když jsem zavolala svojí manažerce, co budeme dělat, řekla mi automaticky, že budeme živě vysílat. A protože jsem věděla, že Lucka tohle úspěšně realizovala před několika dny, zdálo se mi to jako super nápad,“ říká známá cvičitelka.

Zároveň kvituje, že bude mít víc času na své dcery, se kterými se teď učí. "Celý první stupeň se jim střídali učitelé, protože jejich znalosti nejsou na takové úrovni, abychom v klidu zvládly druhý stupeň. Proto chci letos všechno dohnat,“ uzavřela Hanka pozitivně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám