Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Nela Slováková (34) zase ukázala hodně podnikavého ducha. Zatímco české lékárny a drogerie jsou naprosto bez antibakteriálních gelů, Nela si mne ruce. Skoro všude jsou dezinfekce vyprodané, Slováková vyvinula svoji vlastní a má pořádnou zásobu na prodej.

"Byla jsem na focení v Maroku pro firmu vyrábějící arganový olej. Továrna vyrábí spoustu dalších věcí. A mají také antibakteriální gely. Tak jsem s nimi začala jednat a zařídila jsem to. Řeším nyní clo a dopravu," prozradila Nela.

"Dezinfekce mají přijít. Mám objednaných asi osm tisíc kusů. Českou republiku tím asi nespasím, ale hodně lidí ano," dodala.

Z levného kraje ale Nela rozhodně není. 30 ml antibakteriálního gelu prodává za 204 korun, 100 ml balení dokonce za 543 korun, za což to od fanoušků pěkně schytala, protože prý vydělává na lidském strachu. Na jejím profilu na Instagramu se to jen hemžilo negativními komentáři.

"Hrát si na světici, jak chceš lidem pomoct získat nedostatkové zboží, ale se slušnou přirážkou, mi přijde ohavné, všichni dobře víme, že ze země jako je Maroko musí byt výrobní cena minimální," zněl jeden z mnoha odsuzujících komentářů. "Totální dno vydělávat na strachu lidí," přidal se další.

Samotná Slováková se brání tím, že sama musela investovat milión korun, a proto prý nemůže dezinfekci prodávat levněji. Ani to jí ale obraz u fanoušků nevylepšilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám