Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V těchto dnech jsou viry všude kolem nás, školy jsou zavřené, platí zvýšená hygienická doporučení, z regálů prodejen mizí antibakteriální mýdla i desinfekce, mnozí z nás ale zapomínají na místo, kde tráví nejvíce času, a tím je právě naše ložnice.

Víte, že ve staré matraci s námi bydlí až dva miliony roztočů?

Využijte příchod jara a období jarních úklidů k obměně staré matrace, vy a vaše záda si to zaslouží! V českém rodinném obchodě Matracezahubičku.cz (finalista Shoproku2019, Cena kvality zákazníků Heureka.cz, kategorie nábytek) právě probíhají březnové slevy s dopravou zdarma po celé ČR, tak se inspirujte a vyberte si pravou českou matraci!

Kupujete 2 matrace? Ušetřete s akcí 1+1

Potřebujete dvě matrace? Se zvýhodněnými sety 1+1 ušetříte už při nákupu dvou matrací, akce 1+1 platí na všechny standardní jednolůžkové rozměry a akční ceny začínají na 2599 Kč za set 2 ks matrací. Doprava je po celé ČR zdarma a všechny matrace můžete vyzkoušet i osobně na prodejnách Matrace za hubičku.cz v Praze a Plzni.

Doporučujeme: Nejprodávanější matrace z české kolekce Favorit®

Ověřena tisícovkami zákazníků v roce 2019. Matrace Favorit Hard 18 je dlouhodobě nejprodávanější matrací. Proč je tak oblíbená? Je příjemně tužší, což je lepší pro oporu páteře, vyrábí se z pěn, které se běžně používají u dražších matrací jako je studená pěna s vysokou vzdušností. A hlavně je vybavena příjemným snímatelným a pratelným potahem s dělitelným zipem. V dnešní akci navíc dostanete ke každému kusu luxusní paměťový polštář zdarma. Tak neváhejte dokud jsou a klikněte na nabídku níže. Doprava je zdarma.

Matrace s paměťovou pěnou pro úlevu kloubům

Materiál, který mění jeho tuhost v závislosti působení tepla a tlaku lidského těla, to je paměťová pěna, která díky této vlastnosti při kontaktu s teplem postupně měkne, což zajistí příjemné odlehčení celého těla, a hlavně zmírnění otlaku na unavené klouby a kyčle. Matrace s paměťovou pěnou jsou nyní v akci od 2799 Kč/ks s dopravou zdarma.

Matrace za hubičku.cz je finalista Shoproku2019 v ceně kvality

Matrace za hubičku.cz je český rodinný obchod, který si od roku 2009 vybudoval pověst spolehlivého dodavatele matrací nejen pro celou rodinu, ale také ubytovacích zařízení po celé ČR. V prestižní soutěži Shoproku2019 zákazníků portálu Heureka.cz se umístil jako finalista v kategorii: Cena kvality – Nábytek, na základě hodnocení zákazníků z celé ČR. Matrace si můžete vyzkoušet na prodejnách v Praze a Plzni, kde vám ochotně poradí, což ocení hlavně ti, kteří si kupují matraci poprvé a rádi přivítají odbornou radu.

Další články

Načítám